Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä

– jos haluat saada tuotteitamme myytäviksi ravintolassasi, elintarvikeliikkeessäsi tai vastaavassa yrityksessäsi
– jos haluat tarjota alkoholittomia vaihtoehtojamme esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa
– jos haluat järjestää viininmaistelutapahtuman
– jos haluat tehdä kanssamme yhteistyötä esimerkiksi blogiyhteistyön merkeissä
– jos haluat vuokrata kauttamme laadukkaita juoma-automaatteja tai edestä avautuvia jääkaappeja, joissa juomamme pääsevät hyvin oikeuksiinsa
– jos haluat tilata tuote-esitteemme
– jos haluat tilata tuotteitamme paikan päälle kuljetettuina
– jos haluat tuotenäytteitä tuotteistamme
– jos suunnittelet tuotteidemme myynnin aloittamista, mutta et tiedä, mitkä tuotteemme sopisivat parhaiten valikoimiisi
– jos haluat tehdä tuotereklamaation
tai
– jos haluat muutoin lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme.

Yhteystiedot

Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Kotkassa osoitteessa Merirosvontie 29 A 35, 49859 Kotka. Voit saapua paikalle joko omalla autollasi tai julkisilla kulkuvälineillä. Jos saavut omalla autollasi, voit parkkeerata suoraan toimipisteemme edessä sijaitsevan parkkipaikan vieraspaikalle. Pysäköiminen on ilmaista pysäköintikiekkoa käyttäen kahden tunnin ajan ja paikkoja on tarjolla runsaasti.

Sovithan tapaamisajan myyntiedustajamme kanssa ennen tuloasi joko soittamalla numeroon +358 46 487980 maanantaista tiistaihin kello 8-16, keskiviikosta perjantaihin kello 9-17 tai lauantaina kello 10-15 tai lähettämällä sähköpostia osoitteella viinitila@viinitila.fi. Asiakaspalvelumme on suljettu sunnuntaisin sekä juhlapyhinä. Jos lähetät sähköpostia, muistathan mainita viestissäsi mahdollisimman tarkkaan mitä asia koskee, mistä puhelinnumerosta sinut tavoittaa toimistomme aukioloaikoina sekä miten kiireinen asiasi on.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin 1-2 arkipäivän kuluessa, mutta otathan huomioon, että meille tulee päivässä kymmeniä ellei satoja sähköposteja, jolloin kiireisimpinä aikoina vastaus saattaa kestää tätä kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, soita mieluummin. Jos emme ole vastanneet sähköpostiisi viiden arkipäivän sisällä, otathan uudestaan yhteyttä, koska tällöin on mahdollista, ettei sähköpostisi ole tullut lainkaan perille tai ettemme ole sitä muutoin saaneet; se on saattanut esimerkiksi joutua roskapostikansioon, josta sitä ei ole huomattu.

Asiakaspalvelussa puheluihisi sekä sähköpostiviesteihisi vastaa Kiira Koskela, joka tuntee tuotteemme läpikotaisin ja joka ohjaa sinut tarvittaessa alueesi myyntiedustajan puheille. Tapaaminen myyntiedustajan kanssa sovitaan yleensä toimipisteeseemme sen aukioloaikoina, mutta halutessasi voit pyytää myyntiedustajan käymään myös sinun toimipisteessäsi paikan päällä. Tämä on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, kun olet aloitteleva yrittäjä ja haluat asiantuntijan arvioivan, millainen myyntiautomaatti tai jääkaappi sopisi toimitiloihisi parhaiten ja palvelisi asiakkaitasi tehokkaimmin.

Kiiralta voit myös tilata suoraan tuote-esitteemme tai sopia juoma-automaatin tai jääkaapin vuokraamisesta. Kerrothan Kiiralle mahdollisimman tarkasti, millaiseen käyttöön juoma-automaatti tai jääkaappi on tulossa, jotta hän osaa valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon usean eri kokoisen tuotteen joukosta. Voit tilata juoma-automaatin tai jääkaapin halutessasi myös valmiiksi tuotteillamme täytettynä. Tämä on käytännöllinen vaihtoehto varsinkin jos olet kiireinen yritystoimintasi pyörittämisen johdosta; voit jättää sekä täytön että kuljetuksen meidän huoleksemme ja keskittyä itse ainoastaan tuotteiden myymiseen!

Blogiyhteistyö

Jos asiasi koskee mahdollista blogiyhteistyötä, kerrothan yhteydenotossasi lisäksi blogisi nimen, URL-osoitteen sekä kuinka paljon blogillasi on yksittäisiä kävijöitä päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Voit kertoa myös miten usein päivität blogiasi, millaista yhteistyötä haluaisit kanssamme tehdä ja onko sinulla aikaisempaa kokemusta yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja jos on niin millaista ja millaisten yritysten kanssa.
Teemme mielellämme yhteistyötä lifestyle-blogien kanssa, mutta otathan huomioon, että meille tulee paljon pyyntöjä koskien blogiyhteistyötä, joten haluamme varmistaa etukäteen, että blogisi on brändillemme sopiva yhteistyökumppani. Älä kuitenkaan epäröi ottaa meihin yhteyttä; olemme avoimia ja usein valmiita räätälöimään yhteistyön meille molemmille sopivaksi! Toivomme brändimme saavan näkyvyyttä suomalaisissa lifestyle-blogeissa sekä toivomme, että näiden lukijat saavat kuulla aitoja käyttökokemuksia ja mielipiteitä tuotteistamme!

Yhteistyötä tai yhteydenottoasi odotellen, Viinitilan väki